BorNívó Miskolc
  • Főoldal
  • Rólunk
  • Szolgáltatások
  • Kapcsolat
  • Bejelentkezés
  • Regisztráció
Kosár    2
  Borok
Fehér Rosé Vörös Tokaji Külföldi
  Pálinkák
  Ajándéktárgyak
  Szörpök
  Desszertek
  Borélvezeti kellékek
Poharak Dekantálók Dugóhúzók Bortartók
  Pezsgők

Billecart-Salmon Brut Reserve 0,75l

13 990 Ft

Bár az összetétel 1945 óta változatlan, a Billecart-Salmon Brut Reserve mégis egy igazán modern stílusú pezsgő: gyümölcsös és élénk, ugyanakkor erőteljes és tartalmas. A klasszikus élesztős-kenyeres aromák mellé intenzív, eleven trópusi gyümölcsös, almás-barackos ízvilág párosul, finom ásványos lecsengéssel. Egyszerre elegáns és lendületes.

 

Chateau Vincent Prestige Brut

5 490 Ft

A 2005-ös évjárat időjárása kedvezett az elegáns savakkal rendelkező pezsgő készítéséhez. Alapbor szüretelésénél az ültetvény terhelését, a szüret idopontját úgy határozták meg, hogy az legjobban szolgálja a pezsgőkészítés követelményeit.

 

Chateau Vincent Tokaji Hárslevelű Demi Sec

5 490 Ft

A pezsgő készítéséhez 100 %-ban Tokajban termelt, Mádról származó Hárslevelű szőlőt használtak. A szőlő szüretelését az optimális cukor:sav arány kialakulásakor végezték, melynek eredményeként egy ezüstfehér színű, zamatos Hárslevelű alapbort készítettek. E bornak stabilizálása után került sor a pezsgősítésre. A pezsgő a kiválasztott fajélesztővel 18 hónapig érintkezett, mielőtt a seprőtelenítést elvégezték. A finom szénsavtartalmú, légiesen könnyű pezsgő illatában szépen ötvöződik a hársvirág és az autolizált élesztő. Zamata gyümölcsös, a birs és az alma ízére hasonló, harmonikus, hosszú, kellemes utóízzel. A pezsgő a félszáraz kategóriában kerül forgalomba. Fogyasztását 6-7 °C-on ajánljuk.

 

Chateau Vincent Tokaji Hárslevelű Extra Dry

3 990 Ft

A pezsgő készítéséhez 100 %-ban Tokajban termelt, Mádról származó Hárslevelű szőlőt használtunk. A szőlő szüretelését az optimális cukor:sav arány kialakulásakor végezték, melynek eredményeként egy ezüstfehér színű, zamatos Hárslevelű alapbort készítettek. E bornak stabilizálása után került sor a pezsgősítésre. A pezsgő a kiválasztott fajélesztővel 18 hónapig érintkezett, mielőtt a seprőtelenítést elvégezték. A finom szénsavtartalmú, légiesen könnyű pezsgő illatában szépen ötvöződik a hársvirág és az autolizált élesztő. Zamata gyümölcsös, a birs és az alma ízére hasonló, harmonikus, hosszú, kellemes utóízzel. A pezsgő a különlegesen száraz kategóriában kerül forgalomba, állami ellenőrzőjeggyel ellátva. Fogyasztását 6-7 °C-on ajánljuk.

 

Karton díszdoboz pezsgőhöz 2 palackos

890 Ft

Ideális csomagolás 2 palack Chateau Vincent pezsgőhöz. Méretében pontosan egyezik a pezsgő méretével.

 

Somlói Édes Pezsgő 0,75 l

3 990 Ft

Titkos receptúra alapján készített édes somlói pezsgő. Az alapbor furmint, olaszrizling, juhfark és hárslevelű fajtákból áll, melyek minimum 1 évet érlelődtek fahordóban. Az erjedést követően a nyers pezsgőt még fél évig érlelték, majd a degorzsálást követően töltötték fel az expedíciós likőrrel. A címkéket 14 karátos aranyozás díszíti, mely a termék minőségét hangsúlyozza.

 
Értékelés
  • 1
  • 2
  • Utolsó
Copyright © Szabó Botond EV 2017
Kosár
Megrendelés
Bejelentkezés
Regisztráció
Alapadatok
Szállítási cím
Számlázási cím (kattints a megadáshoz)